Image

Overnachten

in de Cantharel

Als onderdeel van de Cantharel Veluwse hotelhoeve is het ook mogelijk om uw verblijf in ons restaurant uit te breiden met een overnachting in het naastgelegen hotel!

De Cantharel is niet zomaar een hotel, maar biedt een geweldige achtertuin en de mogelijkheden voor een bijzondere (natuur-)beleving. Met de combinatie van (actief zijn op) de Veluwe en het comfort van het hotel kun je hier heerlijk opladen. Ga mee op avontuur tijdens de Land Rover Veluwe Experience of stap op bij de koetsiers voor een bijzondere koetsrit door de Veluwse bossen. Ontspannen kan in de wellnesstuin van het hotel met binnen- en buitenzwembad, saunahuisjes en indoorspa (badkleding overal verplicht).

Kies voor een van de comfort hotelkamers met eigen veranda of de charmante boshut met veel privacy en ga vooral niet naar huis zonder een fietstocht of wandeling over de Veluwe.

Bekijk het hotel
Placeholder Image

BOSHUT

Aan de rand van de Veluwe en verscholen in de tuin van Huisje James ligt verscholen tussen de bomen de charmante boshut.

Een plek met alle comfort van een houtkachel, luxe van het buitenbad en privacy met eigen tuin en de faciliteiten van het hotel binnen handbereik. U wordt hier wakker van de vogels terwijl er buiten een ontbijtmand klaar hangt voor een heerlijke begin van de dag.

Meer over de boshut
Placeholder Image

LAND ROVER VELUWE EXPERIENCE

Exclusief voor hotelgasten:
Op avontuur over de Veluwe!

De ultieme Veluwe beleving ervaart u met één van onze Land Rovers! U gaat zelf met een gave route op pad over openbare verharde en onverharde paden tijdens een tocht van ca. 80 km over de Veluwe langs prachtige bossen, wildkijkschermen en bijzondere landgoederen en dorpjes. Mooi in alle seizoenen.

Meer over de Land Rover Experience
Placeholder Image

KOETSRIT

Exclusief voor hotelgasten:
Koetsrit over de Veluwe!

Onze koetsiers nemen u graag mee met hun tweespan paarden voor een tocht van ca. 1,5 uur over de Veluwe. Onderweg rijdt u door dennen- en beukenbossen en zien we sporen van wild. Op een prachtig uitkijkpunt stoppen we voor een hapje en een drankje.

Meer over de koetsrit