Bruiloft & Feest

Het ja-woord geven of uw feest organiseren op de sprookjesachtige locatie van Huisje James. Hoe bijzonder is dat?

Bij mooi weer is de tuin van rietgedekte landhuis met veel groen en hoge rhododendronhagen met daartussendoor uitzicht op een eeuwenoude enk de ideale locatie voor een prachtige (trouw)ceremonie en/of borrel in de tuin. Bij minder goed weer is zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van outdoortenten of is het restaurant in te richten.

Voor de borrel, receptie en diner verzorgt het culinaire team van Huisje James een passende en maatwerk invulling. Ook is het mogelijk om samen en/of uw gasten een gasten een koetsrit of huifkartocht door de omgeving maken. Onderweg stoppen we dan op een prachtig uitkijkpunt voor een hapje en een drankje. Intussen zijn de tafels gedekt voor het diner. Bij Huisje James dineert u in een ongedwongen sfeer en geniet u van culinaire klassiekers met een moderne twist, vergezeld van voortreffelijke wijnen. Op mooie zomeravonden kan het diner ook op het terras geserveerd worden.

De avond kan worden afgesloten met een spetterend feest! Alle gasten kunnen blijven overnachten in het naastgelegen Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel (die overigens ook een prachtige bruidssuite heeft).

Vanwege de restaurantfunctie en exclusiviteit is Huisje James alleen exclusief af te huren met een minimale omzetgarantie.

Voor meer informatie over de feestelijke mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze collega’s van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel via:

055-3121246
sales@vandervalkapeldoorn.nl