Image

Zakelijk

bij Huisje James

De huiselijkheid en warmte van de Werkplaats en Chef’s table, de prachtige besloten tuin en exclusiviteit maakt Huisje James zeer geschikt voor één of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 40 personen voor brainstormsessies, teambuilding, heidagen en productlanceringen.

Zo koos Aston Martin voor de tuin van Huisje James om, onder het genot van een hapje en een drankje, verschillende uitvoeringen van de nieuwe DB11 aan hun relaties te presenteren. De auto's kwamen op deze idyllische locatie prachtig tot hun recht.

Wilt u uw ontvangst combineren met een outdooractiviteit zoals een koetsrit, een huifkartocht of een wandeling met gids met eventueel een picknick of een hapje en een drankje onderweg? Dan regelen we dat graag voor u!

Voor een gezelschap groter dan 40 personen kunnen wij de binnenplaats voor de Werkplaats en de Chef’s table betrekken en sfeervol inrichten. Bij slecht weer voorzien van een tentdoek en heaters.

Voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze collega’s van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel via:
055-3121246
sales@vandervalkapeldoorn.nl