Reserveren Huisje James

Lieve gasten,

Wij zijn blij dat we kunnen vertellen dat wij onze deuren vanaf 1 juni weer gaan openen! De afgelopen weken hebben wij er alles aan gedaan om het restaurant aan te passen naar de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Nieuwe tijden vragen ook om nieuwe ideeën en daarom bieden vanaf 5 juni op vrijdag en zondag ook een lunch aan! U kunt een reservering maken voor lunch en diner in het restaurant binnen en onder onze tijdelijke luifel. Bij mooi weer ontvangen wij u ook graag op ons terras. Wij maken graag een reservering voor u voor max. 4 personen uit één huishouden. Onze chef’s table en ruimtes voor feestjes en bijeenkomsten blijven tot 1 juli gesloten. Wij hopen de aankomende weken meer zicht te hebben op de periode na 1 juli.

Onze keukenbrigade heeft een nieuw 4, 5 of 6 gangen James en vegetarisch menu samengesteld voor lunch en diner dat ook in een gastronomisch hotelarrangement verwerkt is. Wij staan klaar om jullie op een veilige en warme manier weer te mogen ontvangen!

Reserveer het GaultMillau gastronomisch arrangement

Huisje James

RESERVEER HIER ONLINE VOOR HUISJE JAMES

Indien u geen beschikbaarheid meer ziet in onderstaande tool dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Bij mooi weer kunnen wij namelijk nog extra zitplaatsen buiten verzorgen. Deze zijn alleen via e-mail of telefoon te reserveren.

055-5382470
info@huisjejames.nl

Na ontvangst van uw reservering, sturen wij u per mail een bevestiging.

Voor uw en onze gezond- en veiligheid:
Hier ALLEEN PINNEN en CARDS

Chef's Table

RESERVEER HIER ONLINE VOOR DE CHEF'S TABLE

Voor groepsreserveringen, vragen of speciale wensen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

055-5382470
info@huisjejames.nl

Na ontvangst van uw reservering, sturen wij u per mail een bevestiging.

Voor uw en onze gezond- en veiligheid:
Hier ALLEEN PINNEN en CARDS