OVER ONS

Huisje James is een voormalig landhuisje en ligt verscholen in het bos, aan de rand van de Veluwe dat sinds september 2016 is omgebouwd tot een knus restaurant met een luxe uitstraling en een huiskamergevoel.

 

Huisje James is vernoemd naar de voormalige bewoners, de familie James. De familie James had een passie voor oldtimers en beschikte tevens over een grote schuur, waar de oldtimers werden gerenoveerd. Deze ruimte is omgebouwd tot de ‘De Werkplaats’, dat nu dient als ontvangstruimte. 

 

Op onze menukaart vindt u culinaire klassiekers met een Huisje James twist. In de Michelingids 2020 hebben wij een vermelding met twee rode bestekjes. Zij schrijven:

 

‘Begin met een aperitief rond het haardvuur van de oude werkplaats. Vervolgens begeleidt men u naar de villa. Het rieten dak, de intieme sfeer en mooie kunst… Wat een gezellig restaurant! Het verrassingsmenu combineert klassieke toppers met moderne verrassingen. Een fijne aanpak van (ook eigen) streekproducten.’

 

GaultMillau 2020 heeft ons in december 2019 beloond met 15 punten, drie koksmutsen en als lievelingsadres: ‘een restaurant waar zij na elk bezoek liefst de volgende dag al weer zouden terugkeren'. 

RESERVEREN

Maak gebruik van de online reserveringstool

TEL | +31 055 5382470
MAIL | info@huisjejames.nl

Van Golsteinlaan 20

7339 GT Ugchelen

 

  • w-facebook
  • White Instagram Icon
  • White TripAdvisor Icon